- Annons -

PHB klar för Örnarna: ”Ska vara med och slåss om guldet”

Philip Hellström-Bängs är klar för Örnarna i Allsvenskan, det står därmed klart att han lämnar Valsarna som han representerade 2022.

- Annons -

Philip Hellström Bängs blev för några veckor sedan klar för Smederna i Bauhausligan. Nu står det även klart att han kommer att representera klubbens allsvenska samarbetslag Örnarna.

– Det känns riktigt bra att få representera Örnarna. Jag tror att vi får en rolig säsong tillsammans med bra resultat. Vi ska vara med och slåss om guldet, säger han till klubbens Facebooksida.

Klubbens nypresenterade lagledare Johannes Wahlberg kommenterar värvningen.

– Philip visade inte minst i slutet av Bauhausligan i år vilken kapacitet han besitter. Det är verkligen kul att välkomna Philip till Örnarna. Philip är en förare som ger allt och det kommer hemmapubliken på EHCC Arena att få se säsongen 2023.

- Annons -

Örnarnas trupp just nu:
Ludvig Lindgren 2,193
Joel Andersson 2,091
Philip Hellström Bängs 1,742

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna