- Annons -

Lokala brödraparet stannar i Kumla: ”Vill skapa en trygg miljö”

Bröderna Jonatan och Gustav Grahn blir kvar i Indianerna till nästa säsong, det meddelar klubben under onsdagen.

- Annons -

Indianernas lagbygge börjar ta form, senast att bli klara för klubben är bröderna Grahn som fortsätter sin karriär i klubben.

– Det har inte varit någon tvekan från något håll om att det ska bli en förlängning. Om man ska klumpa ihop dem så har de fått en säsong full av erfarenhet och nivåhöjningar, och de har tagit ett enormt kliv i sin lägstanivå, säger Peter Johansson till Nerikes Allehanda.

Tanken är att låta bröderna köra alla matcher utan att behöva konkurrera med för många förare.

– Vi har inte ambition att dra på oss en massa svenskar som ska konkurrera på samma nivå. Vi vill skapa en trygg miljö för dem att utvecklas i, för att kunna fostra vår nästa stora förare i klubben. Det gör vi genom att ge dem förtroende, det är den melodin som vi tror på. Samtidigt är det lika roligt att känna deras förtroende, att jag får hjälpa dem som bollplank både i deras satsning i Sverige, fortsätter Johansson.

- Annons -

Indianerna 2023
Jason Doyle, 2.361
Szymon Wozniak, 2.161
Krzystof Buczkowski, 1.855
Norbert Krakowiak, 1.292
Gustav Grahn, 0.500
Jonatan Grahn, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna