- Annons -

PHB bekräftar att han lämnar Masarna: ”Känns tråkigt på ett sätt”

Philip Hellström-Bängs har bestämt sig, det blir ingen fortsättning i moderklubben Masarna. Vart han ska köra är inte officiellt än.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vart Philip Hellström Bängs kör 2023 har blivit ett hett samtalsämne, ett tydligt spår är att han kör i Smederna. I Avesta Tidning framgår dock att han inte är klar för Smederna.

– Nej, det stämmer inte. Det är ingenting som är klart mer än att jag lämnar Masarna, säger Philip Hellström Bängs till Avesta Tidning.

– Jag trivs bäst på större banor. Förutom den hos Smederna gillar jag banorna hos Indianerna och Dackarna också, fortätter han.

- Annons -

Till Avesta tidning berättar han om varför han valt att lämna Masarna.

– Det är ganska mycket i klubben som jag inte gillar just nu. Det finns vissa personer som säger för mycket och det känns som att många går emot mig och pappa efter allt som vi har gjort för klubben. Ekonomin är en annan anledning.

– Jag har mina sponsorer och fans här, så på ett sätt känns det tråkigt att behöva lämna, säger Hellström Bängs

Philip säger till tidningen att han inte har fått alla pengar som Masarna är skyldiga än.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna