- Annons -

Överraskningen från 2020 kan sluta med speedway: ”Behöver lite tid att fundera”

Jonas Jeppesen stod för en imponerande säsong när han kom in i Indianerna 2020. Till säsongen 2023 är det inte säkert att dansken fortsätter.

- Annons -

När jag under fredagen skrev till Jonas Jeppesen undrade jag hur han såg på att man sannolikt får köra i tre ligor samtidigt nästa år och hur han ser på en återkomst till Sverige. Svaret jag fick förvånade mig.

– Jag vet inte om jag kommer att köra speedway nästa år, men jag tycker att det är en bra regel att man får köra i fler ligor, skriver Jonas Jeppesen.

Hur kommer det sig?

– Jag har fått nog av speedway för tillfället, med allt det som händer i världen just nu behöver jag ta en tid att fundera på hur jag ska göra.

- Annons -

– Jag får se hur det blir, jag ska klura lite så får vi se om jag planerar för nästa säsong eller inte, avslutar Jonas Jeppesen.

Jonas Jeppesen snittade 1.359 poäng per heat i Ekstraliga i Polen den gångna säsongen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna