- Annons -

Peter Ljung efter beskedet: ”Känns lite sorgligt”

Under måndagen stod det klart att profilen Peter Ljung får lämna Västervik speedway. Nu kommenterar han beslutet.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Peter Ljung återvände till klubben inför säsongen. Nu står det klart att han får lämna klubben efter totalt tolv säsonger.

– Jag hade större förhoppningar än vad det blev. Jag hade förhoppningar att få köra flera heat. Jag var i princip färdigåkt efter heat åtta. Jag fick inte köra några nomineringsheat på hemmaplan även om jag körde bra. Det är svårt att få till något fram till det åttonde heatet. Det är som att köra med handikapp från början, säger Peter Ljung till Västerviks Tidningen.

Att få lämna klubben känns så klart lite tråkigt.

– Jag har alltid trivts bra med publiken och funktionärer. Det är lite sorgligt så klart. Det här blir en bra lösning,h vi har inte fått till det. Vi har inte fått ihop laget något vidare. Det är behövligt att behöva göra någonting och jag kan tänka mig att det blir flera positioner som det blir förändringar på.

- Annons -

Peter har redan fått förslag från flera klubbar i Bauhausligan.

– Det är redan klubbar som har hört av sig så jag står inte utan. Det är bättre att göra det här i tid för båda parterna. Det är mest rättvist, avslutar Peter Ljung.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna