- Annons -

Peter Johansson: ”Supernöjd med att vi satsat på den absoluta toppen”

Det blev ett bra Australiensiskt mästerskap för Peter Johanssons förare. Det är en nöjd lagledare som tycker till om formen på killarna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var Indianförare på plats två, tre och fyra i det australiensiska mästerskapet. Det var nära att man fick en segrare från laget i form av Jason Doyle.

– Såklart är jag supernöjd med att vi valt att satsa på den absoluta toppen av de australiensiska förarna. Jag gratulerar givetvis Jack Holder till segern men samtidigt kan jag inte bortse ifrån att den moraliske segraren efter att ha vunnit tre av fyra deltävlingar är Jason Doyle, säger Peter Johansson.

På en tredjeplats hamnade Max Fricke som numera är starkt förknippat med laget från Kumla. Lagets nyförvärv Rohan Tungate hamnade på en fjärdeplats.

- Annons -

– Att Max är jämn och bra vet vi sedan innan men jag hävdar att vi har en både väldigt duktig men också väldigt underskattad förare i Rohan Tungate. Det är en förare som med rätt förutsättningar och förtroende är just precis såhär bra som han visat nu.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna