- Annons -

Succéföraren stannar i Dackarna: ”Det var ett enkelt beslut”

Dackarna har gjort klart med sin tredje förare inför säsongen 2023. Det är den danske succéföraren Rasmus Jensen som fortsätter i klubben.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Rasmus Jensen var en viktig förare i Dackarnas lag den gångna säsongen. Mikael Teurnberg har till Speedwayfans.se sagt att det står högt upp hans lista tt behålla Rasmus Jensen och Maciej Janowski. Nu kan han boka av den ena av dem.

– Efter ytterligare en stark säsong från Rasmus så är det givetvis jätteskönt att han har valt att skriva på för ett tredje år i klubben. Rasmus blev snittetta i Dackarna 2022 och har etablerat sig i världstoppen under året. Han blev bland annat femma i Danmarks GP som wildcard, trea i den prestigefyllda guldhjälmen i höstas, sexa i EM-serien och dansk individuell mästare, säger Mikael Teurnberg till Dackarnas Facebooksida.

Rasmus Jensen är även han tillfreds med att stanna i klubben.

- Annons -

– Det var ett enkelt beslut att stanna i Dackarna, säger han.

Rasmus Jensen ansluter med ett snitt på 1.973.

Dackarnas trupp i nuläget
Rasmus Jensen, 1.973
Filip Hjelmland, 0.500
Ludvig Lindgren, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna