- Annons -

Örnarna plockar in dansk talang: ”Betecknar jag som jätteintressant”

Den allsvenska klubben Örnarna från Mariestad gick under onsdagen ut med ett spännande tillskott till truppen, ett knippe dansk dynamit ansluter. 

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Örnarna gjorde för en vecka sedan sin första match i årets upplaga av Allsvenskan när man på bortaplan besegrade Griparna. Trots den starka insatsen väljer nu lagledningen att agera och plocka in den danske talangen William Drejer. Han är inte helt obekant för den svenska publiken då han har flera säsonger i Vargarna bakom sig.

Annars kanske en del minns honom från sin insats i den sista deltävlingen av Junior-VM i danska Vojens. Där han som banreserv lyckades sluta trea i tävlingen.

– Min brorsa körde med William i Vargarna ifjol. Daniel hyllar den här kille lite grann. Samma med Oliver, han har också pratat gott om William. Så det här tillskottet betecknar jag som jätteintressant, säger Örnarnas lagledare Robert Henderson till klubbens Facebooksida.

- Annons -

Debuten i örnvästen sker redan under torsdagen då han ersätter Oliver Berntzon som först var registrerad. Men han är iväg på GP-kval och kan inte medverka. Ingångssnittet i Allsvenskan ligger på 1,475.

Vem som lämnar klubben är i skrivande stund oklart.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna