- Annons -

Fajfer om att köra i Norrköping: ”Gillar inte att komma hit”

Piraterna lyckades till slut besegra Vargarna med 47–43 på bortaplan, men det satt hårt inne. En som inte njöt av kvällen var Piraternas Oskar Fajfer.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev en jämn match när Vargarna tog sig an Piraterna i Bauhausligans första Östgötaderby på tio år. Oskar Fajfer skrapade ihop nio poäng på sex heat-

– Det var helt okej men jag gillar inte att komma hit, om jag ska vara ärlig. Det är väldigt konstigt här. Motorcykelns inställningar måste vara helt perfekta för att det ska vara roligt. Det är väldigt svårt att vinna starten här men jag lyckades två gånger i alla fall, säger han till MVT.

Han utvecklar sedan vad det är han inte gillar med Norrköping.

- Annons -

– Det är väldigt ovant att köra på den här typen av bana. Min hemmabana i Polen, Stal Gorzow är en teknisk bana men den är nonsens jämfört med den här. 

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna