- Annons -

Oliver Berntzons fina vecka: ” Har känts kanon”

Vispen” har haft en tuff inledning på säsongen. Fram tills den här veckan, nu verkar det ha vänt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Oliver Berntzon inledde veckan med att i tisdags köra in 12+1 poäng för Lejonen i segermatchen mot Rospiggarna. Under fredagen följde han upp det med att köra in 11+1 poäng för sitt Ostrow i den polska högstaligan.

– Det har känts kanon hela försäsongen i Polen men jag har inte riktigt fått med mig poängen innan. Det är så här snabb jag har känt mig hela tiden, sa Oliver Berntzon efter matchen i tisdags.

Igår kom det resultatet som Oliver väntat på även i Polen. Då är frågan om det släppt nu?

- Annons -

– Släppt och släppt vet jag inte, som sagt så har det känts kanon hela försäsongen egentligen och bara inte riktigt fått med mig poängen på matcherna innan denna veckan.

Oliver hoppas givetvis att han ska kunna fortsätta på den inslagna vägen resten av säsongen.

Två kanonmatcher denna veckan är ju självklart jätteskönt, men det gäller att hålla fokus och fortsätta jobba hårt för att hålla den här nivån genom hela säsongen, avslutar Oliver Berntzon.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna