- Annons -

Oliver Berntzon tillbaka i GP–serien: ”Jätteroligt att vara med igen”

Under lördagskvällen är Oliver Berntzon tillbaka i GP-serien. Det som Wildcard i Målillas Grand Prix, någonting smålänningen ser fram emot.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Säsongen 2021 körde som ordinarie förare i GP-serien, även om det blev en tuff säsong rent resultatmässigt så lärde han sig mycket av det. När GP-cirkusen under lördagen kommer till Målilla finns Oliver med som Wildcard.

– Det ska bli jätteroligt att få hoppa in och köra lite igen. Det är kul att vara en del av cirkusen, jag vet vad det handlar om. Jag fick med mig lärdomar från förra året, årets säsong tycke jag är mycket bättre. Det är kul att vara med i hetluften, säger Oliver Berntzon.

Är det någon skillnad nu när du är wildcard och inte behöver känna någon press?

- Annons -

– Jag tänkte att jag skulle ta en tävling i taget redan förra året och på så vis försöka att inte känna så mycket press. Men det är klart att det fanns en del press med i bakhuvudet ändå. Det är inte på liv och död på lördag, jag ska dit och ha kul.

– Vi har en ännu viktigare tävling på tisdag, avslutar Oliver Berntzon och syftar på semin mot Dackarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna