- Annons -

Oliver Berntzon känner sig hemma i Örnarna: ”Annars hade jag kört i Gislaved”

När Örnarna körde oavgjort mot Njudungarna på hemmabanan i Mariestad stod Oliver Berntzon för 12 poäng för hemmalaget. Han trivs med att representera Örnarna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev som sagt en jämn match i Mariestad. Hemmalaget ledde med 44–40 inför det sista heatet. Det gjorde med andra ord att gästerna var tvungna att ta en femetta i det avslutande heatet för att få med sig poäng. Någonting som också hände.

– En bra tävling från bada lagen, rakt igenom. Det var jämnt och bra racing. Vi gör bort oss lite i nomineringsheaten, men överlag så gör vi en bra match. Vi får med oss en poäng i alla fall, säger Oliver Berntzon till Speedwayfans.se.

Hur var känslan för egen del?

– Jag testade en annan motor jämfört med i tisdags, då visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Jag tycker att det flöt på bra i de flesta heaten.

- Annons -

Oliver som har mycket erfarenhet från den högsta nivån, både i Sverige och utomlands uppskattar för det mesta att köra i den svenska andraligan.

– Det är lite svårt att motivera sig ibland men det är roligt, det är inte så mycket press. Man ska bara ut och åka speedway. Jag ser det lite som träning fast att det ändå är tävling , jag ser det som positivt.

Och du bor ju i närheten här, Örnarna börjar nästan kännas som hemma?

– Det gör ju det, det är därför jag kör här. Annars hade jag kört i Gislaved i år igen. Det är kul att köra nära hemma.

Hur ser du på din säsongsinledning i år?

– Överlag så är jag nöjd hittills, med typ allt utom tre heat i tisdags. Annars så tycker jag att det har varit bra, avslutar Oliver Berntzon.

Blev sent inkallad – var sedan med och räddade laget: ”Jag var redo”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna