- Annons -

Blev sent inkallad – var sedan med och räddade laget: ”Jag var redo”

Sam Jensen skulle inte ha kört för Njudungarna i Mariestad. Men när Sammy Van Dyck fick lämna återbud kom dansken in. Och han gjorde det bra.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev oavgjort, 45–45 mellan Örnarna och Njudungarna i Mariestad. Gästerna stod för en femetta genom Sam Jensen och Filip Hjelmland i det sista heatet.

– Det var riktigt bra, vi kämpade genom hela tävlingen. Vi lyckades få till ett oavgjort resultat till slut även om vi gärna hade velat vinna. De har ett bra lag och utan Peter Ljung visste vi att det skulle bli tufft, säger Sam Jensen som plockade 14+ poäng på sex heat.

När fick du reda på att du skulle köra den här matchen?

– Jag fick reda på det igår klockan 17, då berättade de att Sammy hade lite skolarbete att göra. Då frågade de om jag kunde komma, jag var redo att köra.

- Annons -

Hur ser du på banan här?

– Jag har varit här en gång med Gislaved, jag gillar den. Den var tyngre och svårkörd när jag var här senast, jag tyckte bättre om den idag. Det var enklare att köra på den.

Att köra i Sverige ger nyttiga erfarenheter.

– Jag gillar att komma till Sverige, det är bra erfarenhet att komma hit. Banorna är lite annorlunda. Det är nyttigt att köra på olika banor, avslutar Sam Jensen.

Adam Holman
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna