- Annons -

Oliver Berntzon inför den avgörande finalen: ”Kan knappast bli bättre”

Under tisdagskvällen är det dags för den avgörande SM-finalen mellan Lejonen och Smederna. Bortalaget har fem poängs försprång.

- Annons -

Avgörande final på hemmaplan för din moderklubb, fem poängs underläge. Det är svårt att få mycket bättre förutsättningar.

– Det är en bra känsla, vädret ser bra ut och det är tight. Det kan knappast bli mycket bättre, säger hemmasonen Oliver Berntzon.

Svaret på frågan vad som kommer krävas för att Lejonen ska vända på underläget och ta SM-guld är mycket enkelt.

– Det kommer krävas en grym laginsats om vi ska vinna.

- Annons -

Hur känns det med en avgörande SM-final inför hemmapubliken?

– Det ska bli fantastiskt roligt, jag var ju med i finalen 2010, dock bara som nummer åtta. Det var en grym stämning då. Det blir nog inte riktigt lika mycket folk i år men jag hoppas på en grym stämning och mycket publik.

Oliver Berntzon ser fram emot att köra SM-final inför hemmapubliken.

Oliver har kört flera SM-finaler tidigare, han vill inte göra en för stor grej utav årets SM-final. Någon speciell uppladdning är det inte tal om.

– De första finalerna som jag varit i har jag nog gjort en för stor grej utav, det har gjort att det knutit sig. Nu har jag haft feber sedan i torsdags, jag gör inget speciellt mer än att försöka bli helt frisk. Därefter ska jag bara fokusera på att köra speedway så bra som möjligt, avslutar Oliver Berntzon.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna