- Annons -

Nu är det officiellt – här kör Robert Lambert 2024: ”Hög prioritet”

Sedan en tid tillbaka vet vi att Robert Lambert lämnar Smederna. Ganska tidigt fick vi uppgifter om att han skulle till Västervik. Nu har de uppgifterna bekräftats.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Robert Lambert lämnade Smederna då de inte kunde matcha de erbjudanden han fick från andra klubbar. Nu står det klart att han är klar för Västervik.

– Det var hög prioritet att försöka hitta någon toppförare som är redo att köra en full säsong 2024, så därför känns det extra bra att kunna presentera Robert Lambert. Jag tror och hoppas att vi kommer jobba tillsammans under många säsonger framöver. Robert är en världsförare av rang som trots sin unga ålder har ytterligare utvecklingspotential. Jag ser verkligen fram emot att ha Robert i laget då han har en härlig karaktär och är en utmärkt lagåkare, säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Robert Lambert ansluter med ett snitt på 2.063.

- Annons -

Västervik 2024
Robert Lambert, 2.063
Mads Hansen 1.542
Anton Karlsson 0,500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna