- Annons -

Lambert om att köra för Västervik: ”Blir en nystart”

Under måndagsförmiddagen blev Robert Lambert klar för Västervik. Någonting han ser fram emot.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter att ha representerat Smederna de två senaste säsongerna är Robert Lambert klar för Västervik till den kommande säsongen. Det är en bana han trivs bra på.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Västervik. Det är ett ställe jag alltid älskat att köra på, och att vi nu är överens om 2024 känns spännande, säger Robert Lambert i ett pressmeddelande.

Britten hoppas på att det ska bli många säsonger i Västervik.

- Annons -

– Det här blir lite av en nystart för mig i Sverige, och jag hoppas att det här bara är början på ett långt samarbete. Jag tror att Morgan har satt ihop ett starkt lag, och det är jag väldigt glad över att få vara en del av. Jag ser verkligen fram emot att få ta på mig Västerviks färger i maj, säger Robert Lambert.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna