- Annons -

Nicki Pedersen reaktion efter möjligheten att köra i tre ligor: ”Jättecoolt”

Tidigare under dagen kom information om att förarna i Ekstraliga sannolikt kommer att få köra i två ligor utöver Polen. Det gläjder Nicki Pedersen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Nicki Pedersen håller just nu på med att kämpa sig tillbaka efter sin svåra skada han ådrog sig i Juni. Till Speedwayfans.se berättade han om att han siktar på att vara tillbaka i mars.

– Det har varit tuffa åtta veckor, jag har vissa dagar där jag kan gå hyfsat normalt. När kvällen kommer är jag riktigt trött. Det går bättre och bättre, men det går långsamt. Sex till åtta månader ska det ta, säger Nicki Pedersen när vi sågs i Cardiff i augusti.

På sin Facebooksida kommenterar Nicki Pedersen möjligheten att köra i två ligor till utöver polska Ekstraliga.

– Jättecoolt att höra att jag kommer köra i världens tuffaste liga och även i två andra länder/ligor 2023, skriver Nicki Pedersen på Facebook.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna