- Annons -

När de andra höjer sig har han en växel till – just nu den givna favoriten till VM-titeln

Bartosz Zmarzlik har redan tagit fyra VM-guld. Efter att ha sett hans inledning på årets säsong känns det som att ingenting kommer kunna stoppa honom.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Att Bartosz Zmarzlik är någonting alldeles extra, ja det behöver jag nästan inte ens förklara. Det vet ni. Fyra VM-titlar vid 28-års ålder talar sitt tydliga språk.

Och efter att ha sett hans säsongsinledning så har jag svårt att se att han inte skulle ta sin femte titel i år. Sen vet vi att allting kan hända. Det räcker att titta på förra säsongen då fel val av kevlarställ kunde ha kostat honom världsmästartiteln.

Men där vi står nu och med det vi vet om hans kapacitet så har jag svårt att se att någon ska kunna hota Bartosz under 2024. Tittar vi på årets försäsong så har inte allting varit perfekt, nästan allt, men inte riktigt. Och det behöver det inte heller vara. Alla kan inte vara perfekta hela tiden, även om Zmarzlik är så nära man kan komma i många aspekter.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Det som gör att jag tror att han kommer vinna igen är att han alltid är bäst när det gäller. När de andra höjer sig så har en växel till. Han lyckas alltid hitta en lucka, hitta den där lilla extra farten när det står och väger.

Det gör att Bartosz Zmarzlik snart kan fira ett femte VM-guld. I alla fall om man med snart menar i oktober.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna