- Annons -

När allting såg hopplöst ut så blev det fantastiskt – härlig speedwaypropaganda

Det såg länge ut som att det inte skulle bli någon speedway i Målilla under lördagskvällen. Efter en lång väntan blev det dock det, och det blev riktigt bra.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vädret i Målilla ställde till det, starten blev kraftigt försenad. Men att det ens blev en start överhuvudtaget ska vi nog vara väldigt glada över. Jag tvivlade väldigt länge på hur i hela friden det här skulle gå att få till. Det var mycket regn som kom under ett par timmar.

Foto: Erik Kruse

När tävlingen väl kom igång så var det värt all väntan. Det bjöds på riktig fin speedway, bra heat med mängder av kamper och omkörningar. Banan var säker och det var ett bra tempo på tävlingen. Det enda som saknades var en svensk framgång, men man kan inte få allt.

Det här blev en riktigt härlig speedwaypropaganda som nådde långt utanför Sveriges gränser. Det pratas överallt i olika forum om hur bra racingen var.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Jag tycker att alla som på något sätt var inblandade ska känna stolthet, det här blev alldeles fantastiskt. Trots att allting länge såg hopplöst ut.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna