- Annons -

Historisk Bartosz Zmarzlik: ”Kommer kanske titta på det när jag är gammal”

Under lördagens GP-tävling i Målilla blev Bartosz Zmarzlik historisk som den enda förare som vunnit 24 deltävlingar.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Bartosz Zmarzlik är en alldeles utomordentlig förare, det vet nog de flesta. I Målilla visade han på nytt sin klass då han kammade hem segern. En seger som innebär att han nu har vunnit flest GP-tävlingar av alla.

– Det känns fantastiskt, när jag vaknade idag så tittade jag ut genom fönstret och kände att det skulle bli en bra dag. Sen kom jag till träningen, kände mig inte snabb. Då började jag tänka. Jag gjorde ett dåligt första heat, men efter att ha pratat med mitt team och ändra inställningarna så blev jag starkare och starkare, säger Bartosz Zmarzlik.

Att vara den förare som har flest deltävlingssegrar är naturligtvis imponerande. Men för Bartosz är det inget märkvärdigt.

- Annons -

– Jag tänker inte på rekord och statistik, jag kommer kanske titta på det när jag är gammal och tittar tillbaka. Nu är jag bara glad över att det går bra just nu.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna