- Annons -

Morgan Anderssons svar: ”Vi är inte Hänt Extra”

Peter Ljung är klar för Västervik, i alla fall om man ska tro uppgifterna. Föraren själv varken bekräftar eller dementerar det. Vad som däremot är klart är att om man skriver om det så är man Hänt Extra.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det cirkulerar uppgifter om att Peter Ljung skulle vara klar för Västervik. Enligt Vetlanda Posten kommer han att presenteras inom kort.

– Jag har också hört det, vi får väl se hur det blir, om det blir något. Jag ligger lågt, sa Peter Ljung till Speedwayfans.se under torsdagen.

När Västerviks-Tidningen når Västerviks lagledare Morgan Andersson så säger han följande.

–  Jag har ingen aning. Jag vet inte var de får allt ifrån. Vår förening gör som vi alltid gör när det gäller såna grejer. Vi kommunicerar som vi brukar genom att skicka ut pressmeddelande om det handlar om något sånt. Jag har inga kommentarer. Det är inget som vi har deklarerat. Vi håller inte på med Hänt Extra.

- Annons -

Huruvida spekulationer är Hänt Extra eller inte får stå för herr Andersson. Personligen anser jag nog att det är så sportjournalistiken ser ut. Man skriver om eventuella nyförvärv, man spekulerar och man skriver om rykten. Silly Season i fotboll och hockey är till exempel minst lika hett som matchrapporteringen. Det är vad läsarna vill ha och då känns det enligt mig dumt att inte ge dem det.

Inom vissa gränser, naturligtvis. Men såhär långt har i alla fall 80% av uppgifterna stämt. Så att säga att det är taget ur luften är att ljuga.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Det är inte sportjournalistik att ta åt sig och kommentera uttalandet i en artikel dock. Löjligt uttalande av Andersson (inte ovanligt) och det säger ju sig självt att ser ska skrivas om rykten och att fansen vill det. Att tiga är guld.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna