- Annons -

Vargarna förändrar i truppen – han skrivs ut: ”Jävlar anamma och hjärta”

Bauhausligan går nästa vecka in i en intensiv vecka med dubbla matcher. Inför kommande vecka väljer nu Vargarna att göra en förändring i sin trupp för att var rustade inför dubbelveckan.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På grund av att två förare i truppen kommer vara upptagna med ligamatch i den danska ligan kommande onsdag väljer klubben nu att agera. Föraren som skrivs in i truppen är polacken Hubert Legowik.

Den 29-årige polacken har redan kört två matcher för Vargarna som skadeersättare för Kevin Juhl Pedersen men skrivs nu alltså in permanent i tuppen.

– Hubert gjorde med sitt engagemang ”jävla anamma” och hjärta för klubben ett bra intryck under tiden Kevin var skadad . Vi har därför valt att skriva ett permanent avtal md Hubert för resten av säsongen, säger lagledaren Mikael Wirebrand till klubbens facebook.

- Annons -

Ingångssnittet ligger på 1.250 i Bauhausligan och föraren som skrivs ut ur truppen är landsmannen Adrian Cyfer.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna