- Annons -

Morgan Andersson: ”Han där uppe vill inte att han ska vara med”

Under tisdagskvällen möts Västervik och Dackarna i ett hett derby. Då var tanken att Fredrik Lindgren skulle köra för hemmalaget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik och Dackarna är två lag som har gjort en bra säsong i år. Under tisdagskvällen möts de i Västervik.

– Vi möter ett lag som är riktigt riktigt bra, det har gått som tåget ett tag. Speciellt sedan Kurtz kom in, han har ju gjort ett riktigt kanonjobb för dem. Vi måste upp på en väldigt hög nivå om vi ska få med oss någonting från matchen, säger Morgan Andersson.

Västervik kommer till mötet med Dackarna med 19 raka hemmasegrar i bagaget. Det är dock ett starkare motstånd som kommer på besök nu, jämfört med de andra lagen i år, menar Andersson.

- Annons -

– Man är närmare en förlust eller hur? Skämt å sido, det är klart att det är en trygghet. Vi har å andra sidan inte ställts mot ett så namnkunnigt lag på pappret. Det vi har gjort förut tror jag inte betyder så mycket, mer än att vi är trygga och vet hur vi ska sätta upp cyklarna. Jag hoppas vi kommer in i det rätt från början, klart är att vi behöver en så nära 100 procentig insats som möjligt.

Tanken var att Fredrik Lindgren skulle ha kört för hemmalaget, kraschen i Målilla sätter dock stopp för det. Västervik behöver ha in honom en match till för att han ska få köra slutspelet.

– Ja det var tanken. Vi har två matcher på oss att få in honom nu innan slutspelet. Det var samma problem i bortamötet i Målilla, då skadade han sig i Torun helgen innan. Det är väl han däruppe som inte vill att han ska vara med.

Fredrik Lindgren behöver köra en match till för att vara tillgänglig för slutspelet. Foto: Erik Kruse

Klart är att Morgan ser fram emot matchen.

- Annons -

– Det är en superviktig match, Dackarna är årets höjdpunkt förutom slutspel.

Att det nu är två stortsjärnor med i laget hoppas han ska räcka för att köra segern till Västervik.

– De matcher som vi har förlorat har vi bara haft en av våra toppförare med om man säger så, i Målilla hade vi ju bara Tai. Nu hoppas jag att det räcker med Tai och Michelsen, avslutar Morgan Andersson.

Laguppställningar
Västervik
1. Bartosz Smektala
2. Mads Hansen
3. Tai Woffinden
4. Jacob Thorssell
5. Mikkel Michelsen
6. Anton Karlsson
7. Gleb Chugunov

Dackarna
1. Brady Kurtz
2. Maciej Janowski
3. Rasmus Jensen
4. Dan Bewley
5. Andzejs Lebedevs
6. Ludvig Lindgren
7. Filip Hjelmland

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna