- Annons -

”Mitt hjärta stannade fyra gånger per heat”

Under lördagseftermiddagen kördes det SGP4 i Målilla. Tony Rickardsson som är mannen bakom konceptet var lyrisk.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

För andra året i rad var det dags för SGP4 i Målilla. En stor publik hade tagit sig till ”knattebanan” för att se på lite härlig racing. En av dem var legendaren Tony Rickardsson som tagit fram cykeln som används och som är ansvarig för den relativt nya klassen.

– Mitt hjärta stannade fyra gånger per heat tror jag, det var så spännande heat. Allting kring arrangemanget var fantastiskt, det flöt på fint. Racingen idag var nog bland det bästa jag sett på en GP-tävling, till och med om man räknar in seniorernas tävlingar. Tack för det killar, ni gjorde det fantastiskt säger Tony Rickardsson på presskonferensen, och får applåder av journalisterna.

Hur stor skillnad var det jämfört med förra årets tävling?

- Annons -

– Det är enormt stor skillnad, det var 13 nya förare här jämfört med förra året. Större delen av startfältet har sina egna cyklar nu. Det känns jättebra med hela projektet. Racingen har också gått framåt, herregud så bra det var.

Och det var en stor publik. Eller vad säger du?

– Det är ju det, det är stort för de här förarna att få vara med och köra för en så stor publik. Det är verkligen en bra plattform att bygga på. jag hoppas att vi kan sprida det här till nya länder och nya ställen.

Vad händer härnäst inom det här projektet?

- Annons -

– Nu börjar vi planera inför nästa års event, vi ska försöka köra i lite fler länder, avslutar Tony Rickardsson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna