- Annons -

Mikael Teurnberg: ”Det kommer bli någonting extra”

Det har blivit dags att avgöra den svenska Bauhausligan, ikväll kommer antingen Dackarna eller Västervik få jubla.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Mikael Teurnberg har vunnit guld med Rospiggarna både som förare och ledare. När han för två år sedan kom till Dackarna blev det SM-guld direkt. Under tisdagskvällen har han chans att ta ett nytt guld med Målillaklubben.

– Nu är vi framme vid den sista tävlingen och det är lite nervöst. Det kommer att bli något extra och man vill så gärna vinna det här och få lyfta bucklan. Men det kommer att bli stentufft och det är ett starkt Västervik som vi möter. Det kommer handla mycket om tillfälligheter och att man måste ha lite tur på vägen. De laget som får det kommer att vinna, säger Mikael Teurnberg till Vimmerby Tidning.

Det är fyra poängs fördel Dackarna inför kvällens tävling. Det går med andra ord inte att slappna av, då kan det fort gå åt andra hållet.

– Det är viktigt att man får en bra start på tävlingen så man kan rycka ifrån direkt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna