- Annons -

Förra veckans succéman inför avgörandet: ”Har möjligheten”

Det skiljer fyra poäng mellan Dackarna och Västervik inför kvällens avgörande, om det inte hade varit för Jacob Thorssell kunde det ha varit ett större försprång.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik ligger under med fyra poäng efter att ha fått se sig besegrade med 47–43 hemma förra veckan. Västervik och Jacob Thorssell är dock övertygade om att det här går att vända.

– Jag tror att vi kan vända det här i Målilla, vi har inte gett upp, konstaterade Jacob Thorssell efter förlusten hemma förra veckan.

Thorssell var en av förarna som höll Västervik kvar i matchen. På sex heat plockade han 11+2 poäng.

- Annons -

– Jag är nöjd med min egen insats, det är synd att jag strular till det lite för mig med en dålig start i mitt sista heat. Jag är glad att det släppte för mig i Västervik.

Att Dackarna var starkare i det förra mötet kan bero på att hemmalaget körde riders. Inför tisdagens avgörande har Västervik med sig Mikkel Michelsen, det kan bli viktigt för laget.

– De hade fullt lag och vi körde riders. När vi har fullt lag så har vi möjligheten att vända det här, avslutar Jacob Thorssell.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna