- Annons -

Piraterna vill värva tillbaka tidigare guldhjälten: ”Vill ha förare som publiken känner igen”

Piotr Pawlicki har redan förlängt sitt kontrakt med Motalaklubben. Nu ser det ut som att även storebror Przemyslaw är på väg tillbaka till klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piraterna bygger ett lag som ser intressant ut inför den kommande säsongen. Daniel Davidsson berättar i en intervju med MVT att Piraterna vill bygga ett lag som publiken känner igen. En del i det är att värva tillbaka den tidigare guldhjälten Przemyslaw Pawlicki.

–  Vi pratar med honom så får vi se vart det landar. Vi vill ha förare som publiken känner igen, som har en historia i Motala.

Utöver det så kan Peter Ljung vara ett intressant namn för Motalaklubben. Peter är just nu klubblös i Sverige. Vetlandaprofilen har dock inte fått något kontraktförslag ännu.

- Annons -

– Vi väntar på svar från andra först. Det handlar om vilket utrymme vi har både när det gäller snitt och ekonomi, säger Daniel Davidsson till MVT.

Daniel berättar även till tidningen att målet är att ta sig till slutspel den kommande säsongen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36


- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna