- Annons -

Mathias Thörnblom skriver tvåårskontrakt: ”Trivs jättebra”

Under torsdagseftermiddagen står det klart att Mathias Thörnblom förlänger sitt kontrakt med Opole.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Mathias Thörnblom fick majoriteten av sin säsong förstörd till följd av en fotskada. Nu står det klart att han fortsätter i sin polska klubb Opole.

– Det ska bli jätteroligt att stanna i klubben det var mitt mål att få stanna kvar, nu när jag inte fick någon säsong alls så är man extra sugen på att köra, säger Mathias Thörnblom.

Mathias han köra en match i Polen efter skadan. Han kändes sig inte helt hundra trots att det var i slutet av april som han skadade sig.

– Det kändes helt okej till en början sen mot slutet av tävlingen tappade jag nog lite fokus då min fot inte var hundra för att köra egentligen.

- Annons -

Opole kör i den polska tredjeligan, eller Liga 2 som den heter. Att gå upp till andraligan är inte helt enkelt. Det är flera bra lag med i tredjeligan.

– Jag trivs jättebra i klubben, alla ledare, fans och allt runtomkring är bra. Det är avslappnad stämning och alltid glatt. Jag vet att de har varit intresserade av att gå upp i Liga 1 förut. Men det ser ut att bli väldigt tufft i Liga 2 nästa år med tanke på vilka förare de andra ”topplagen” signar. Opole är ju inte den största klubben om man jämför med till exempel Tarnow och Gniezno. Men vi kommer göra vårt bästa för att slåss i toppen, avslutar Mathias Thörnblom.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna