- Annons -

Kim Nilsson om Smedryktet: ”Smederna har hört av sig men..”

Imorse kunde vi rapportera att Kim Nilsson var på väg till Smederna. Nu svarar huvudpersonen på de ryktet.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Att Kim Nilsson skulle vara klar för Smederna stämmer inte, att det däremot har funnits en kontakt parterna emellan stämmer.

– Smederna har hört av sig till mig och vi har pratat lite om 2024 och deras upplägg. Att jag är på väg dit är väldigt i överkant, vi har mest stämt av med varandra vad deras respektive mina mål är för framtiden, skriver Kim Nilsson i ett meddelande till Speedwayfans.se.

De senaste tre säsongerna har Kim spenderat i Rospiggarna. Det finns ett intresse från Kims sida att representera Smederna.

- Annons -

– Absolut finns det ett intresse att köra för Smederna från min sida. Men vi får se vad det blir. Jag är inte den som vill stressa fram något beslut, jag ska fundera ett par dagar så får vi se vad jag kommer fram till.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna