- Annons -

Mathias Thörnblom inför finalen: ”Någonting man drömt om länge”

Mathias Thörnblom gör sin första SM-final någonsin med klubben han representerat i många år. Det är en speciell känsla för skåningen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När finalen inleds under onsdagskvällen i Eskilstuna blir det Mathias Thörnbloms första SM-final. Han kör i den första matchen som reserv, en position som vi tidigare beskrivit som mycket viktigt. Mathias vill dock tona ner sin roll i det hela.

– Nyckelroll skulle jag nog säga att vi alla har, ska vi kunna ta ett guld krävs det att alla gör sitt jobb. Vi hoppas att vi prickar rätt och kan göra det tillsammans, säger Mathias Thörnblom.

Mathias kommer till tävlingen med en bra match i Målilla och en bra match i Polen i ryggen.

- Annons -

– Formen är bra tycker jag har haft bra fart i grejerna och bra tävlingar på senaste tiden. Jag har en bra känsla inför finalerna.

Vad skulle ett SM-guld med Lejonen betyda?

– Guld med Lejonen skulle betyda väldigt mycket och vara otroligt kul. Det är någonting man drömt om länge, avslutar Mathias Thörnblom.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna