- Annons -

Masarna ser ut att göra sig av med sex förare: ”Vill hitta förare från våra grannländer”

Det ser ut att bli stora förändringar i Masarna till säsongen 2023. Enligt Avesta Tidning bygger man ett nordisk lag, isåfall får sex förare lämna Avestalaget.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det är stora förändringar på gång i Masarna. Laget vill bygga ett lag med endast nordiska förare till säsongen 2023. Det meddelar klubbens ordförande Roger Hultman.

– I första hand vill vi hitta förare i våra grannländer Danmark, Finland och Norge. Men vi får se, vi kanske hamnar i ett läge där vi måste krydda laget med någon förare från ett annat land också, säger Roger Hultman till Avesta Tidning.

Hultman förklarar varför man väljer att göra den här förändringen.

- Annons -

– Allra helst skulle jag ha ett lag med bara svenska förare. Men det blir svårt, så då har vi sagt att vi ska göra ett försök med att bygga ett nordiskt lag. Vi vill heller inte drabbas av att flera förare samtidigt är upptagna av match i Polen och inte kan köra för oss. Det hände i år och gjorde att vi nästan inte fick ihop ett lag.

Därmed ser det ut som att Krzysztof Buczkowski, Przemyslaw Pawlicki, Rohan Tungate, Jan Kvech, Francis Gusts och Kacper Gomolski får lämna klubben.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna