- Annons -

Rasmus Broberg ser inte slutet på karriären: ”Blir några års vila”

Rasmus Broberg är avstängd i tre år på grund av en dopingavstängning. Slutet på karriären ser han dock inte.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under gårdagen kom beskedet att Rasmus Broberg stängs av i tre år. Anledningen är att man fann amfetamin i hans urinprov från en tävling i somras. Broberg funderar dock inte på att avsluta speedwaykärriären.

– Det blir bara några års vila från tävlandet, träna får jag göra. Det är inte så att jag lägger speedwayen på hyllan. Sedan vet man ju inte hur livet ser ut om tre år med familjen och allt annat, säger Rasmus Broberg till Eskilstuna Kuriren.

Beslutet får stora konsekvenser för hans vardag.

- Annons -

– Jag får inte tävla alls eller döma hockey som jag gjort fyra gånger i veckan ibland. Idrotten har varit en så viktig del för mig i livet så det här blev sämsta utgången egentligen. Men jag har som sagt gjort fel och tar mitt straff även om priset blev högt. Det är ändå skönt att prata om det så att jag kan få ge min bild av vad som hänt, avslutar Rasmus Broberg.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna