- Annons -

Masarna och Vargarna i nytt samarbete

Under gårdagen meddelade Masarna och Vargarna att de säsongen 2022 kommer att ha ett samarbetslag i division 1.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

På sin hemsida skriver Masarna att två av matcherna kommer köras i Avesta och en match i Norrköping. Laget kommer bestå av förare från båda lagen. Även lagledarsysslan kommer vara fördelad mellan de båda klubbarna.

Jag vill verkligen hylla Masarna och Vargarna för det här, det är fantastiskt att klubbarna skapar åktillfällen för sina förare. Det är precis vad svensk speedway behöver.

Från Masarnas sida kommer följande förare vara tillgängliga för div 1: Eddie Bock, Aleks Lundquist och Emil Millberg.

- Annons -

Från Vargarnas sida är följande förare tillgängliga: Daniel Henderson, Noel Wahlqvist, William Björling, Oscar Holstensson, Willy Andersson, Albin Born, Daniel George.

“Vi ser fram emot ett samarbete som dels ger oss en bredare trupp som skyddar oss mot skador, men också ger division 1-förarna bra sparring”, skriver Masarna på sin hemsida.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna