- Annons -

Masarna mönstrar starkt lag mot Västervik: ”Jag är orolig”

Under tisdagskvällen är det återigen dags för matcher i den svenska Bauhausligan. Så här i slutet av säsongen är det tre väldigt viktiga matcher.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Under tisdagskvällen körs ett möte mellan Masarna och Västervik i Avesta. Gästande Västervik ligger för närvarande på en tredjeplats i tabellen, med en match mindre körd än Smederna och Lejonen. Västervik har med andra ord goda möjligheter att vinna serien. Men då vill det nog till att man besegrar Masarna.

Lagledare Morgan Andersson förväntar sig en tuff match.

– Det kommer att vara en lurig och supertuff match på en knepig bana. Jag är lite orolig faktiskt,Masarna ställer upp med sitt absolut bästa lag. Jag tror inte att de har kört med den här uppställningen tidigare, säger Morgan Andersson till VT.se.

Morgan Andersson förväntar sig en tuff match. Foto: Erik Kruse

För Masarnas del handlar det om att studsa tillbaka. Laget har haft det väldigt tufft på slutet, man har haft lite stolpe ut i år och därmed endast stått som segrare i en match. Den segern kom hemma mot Dackarna, kanske är det dags igen när Västervik kommer på besök?

I Masarna gör nyförvävet Kacper Gomolski säsongsdebut i Bauhausligan. Lagledare Sebastian Aldén har stora förväntningar på polacken som kommer in istället för Przemyslaw Pawlicki.

- Annons -

– Pawlicki har inte övertygat hittills. Jag tror att det blir minst lika bra med Gomolski, säger Sebastian Aldén till Avesta Tidning.

Aldén förväntar sig en tuff match.

– Västervik är bra, men vi ska försöka att bjuda på en bra match.

Kan Masarna studsa tillbaka i mötet med Västervik? Foto: Erik Kruse

Laguppställningar

Masarna (30 poäng)
1. Krzysztof Buczkowski
2. Kacper Gomolski
3. Antonio Lindbäck
4. Francis Gusts
5. Rohan Tungate
6. Philip Hellström– Bängs
7. Jan Kvech

Västervik (59 poäng)
1. Bartosz Smektala
2. Pawel Przedpelski
3. Fredrik Lindgren
4. Jaimon Lidsey
5. Gleb Chugunov
6. Anton Karlsson
7. Peter Ljung

Matchen börjar 19:00 och sänds i C More.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna