- Annons -

Masarna byter lagkapten inför kvällen: ”Låter honom fokusera”

Masarna tar emot Griparna i Avesta under torsdagskvällen. Laget har blandat och gett de inledande matcherna. Nu väljer man att byta lagkapten.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna går för andra raka segern när Griparna kommer till Avesta. I samband med det passar man på att byta lagkapten. Alexander Liljekvist har varit det i de tre inledande matcherna. I torsdagens match kommer istället Tim Sörensen som med bonus inte har tappat en enda poäng så här långt vara lagkapten.

–  Alexander Liljekvist har haft strul med sina maskiner hittills. Nu låter vi honom fokusera mer på sitt eget i den här matchen. Förhoppningsvis kan det släppa då, säger Jonsson om Liljekvist som hittills tagit tre poäng på lika matcher, säger Masarnas lagledare Tommy Jonsson till Avesta Tidning.

I Griparna får Masarna se upp med den före detta masföraren Kim Nilsson.

- Annons -

– Han tar ju fullt i de flesta matcher som han kör i allsvenskan. För oss blir det viktigt att våra bästa förare kan ta några poäng av honom. Samtidigt ska vi försöka att inte fokusera alltför mycket på Kim Nilsson. Heaten när han inte kör blir också väldigt viktiga.

Adam Holman
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna