- Annons -

Martin Vaculik går för hattrick: ”Drömmar går i uppfyllelse”

Martin Vaculik har vunnit de två senaste GP-tävlingarna i Prag. Nu siktar han på att ta tredje raka segern när det är dags för årets tävling.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Prags GP är en en speciell tävling för Martin Vaculik. Han var och tittade på det som liten grabb och har nu vunnit de två senaste tävlingarna i staden.

– Det visar att drömmar går i uppfyllelse, det är det som är kul med den här sporten. När barn är små har de sina idoler som de supportrar, man tittar på dem och drömmer om de här sakerna. Ibland händer det stora saker, det är fantastiskt, säger Martin Vaculik till FIMspeedway.com.

Men nu är det fokus framåt som gäller.

- Annons -

– Vinsterna är historia och nu har vi någonting nytt som väntar framför oss. Jag tar det för vad det är. Det är en ny utmaning, jag ska njuta av Prag som vilken tävling som helst och försöka mitt bästa.

– Det här GP:t har varit riktigt bra för med. Jag har redan två vinster här, det ger en bra känsla. Jag är väldigt glad och tacksam för det, avslutar Martin Vaculik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna