- Annons -

Maciej Janowski: ”Hade jag haft svaret på det hade jag berättat”

Maciej Janowski gjorde en bra GP-tävling på sin hemmabana i Målilla. Efter en ojämn säsong är han med i kampen om en direktplats till nästa år. Men först ska han köra semifinal med Dackarna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Maciej Janowksi hade en bra kväll i Målilla, han slutade på en tredjeplats inför sin svenska hemmapublik. Ett resultat han är nöjd med.

– Det var bra redan från början, jag är väldigt nöjd med resultatet. Nu ha jag ett bra läge i den avslutande tävlingen i Torun. Det kommer bli en väldigt jämn tävling i Torun, men jag är redo, säger Maciej Janowski.

Hur ser du på GP-säsongen så här långt?

– Det har varit mycket upp och ner, det är ett tufft år för mig. Jag hade hoppats på en bättre säsong helt klart. Nu gäller det bara att vara fokuserat på den sista tävlingen.

- Annons -
Maciej Janowski slutade på en trejdeplats i Målilla.

Vad har varit orsaken till de ”ojämna” resultaten skulle du säga?

– Det är svårt att svara på om jag visste hade jag berättat det för dig. Det är en tuff sport, det gäller att man kan vara konsekvent bra i varje tävling. Det har jag inte varit i år, jag ska jobba hårt för att lösa det.

På tisdag är det dags för den avgörande semifinalen i Målilla då Lejonen kommer på besök.

– Det blir ännu en tuff tävling, vi är bra på hemmabanan. Vi kommer kämpa hårt till det sista heatet, avslutar Maciej Janowski.

Maciej Janowski ligger inför den sista deltävlingen i Torun på en sjundeplats i sammandraget. Han har lika många poäng som sjätteplacerade Fredrik Lindgren. De sex bästa är direktkvalificerade till nästa år.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna