- Annons -

Linus Eklöf: ”Jag vill inte kalla det för en comeback”

Linus Eklöf är tillbaka i Lejonens lag, iallafall tillfälligt. Någon comeback vill han dock inte kalla det för. Han hoppas istället att det bara blir en match.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lejonen har skador på flera av sina svenska förare, då valde en före detta förare i klubben att hoppa in och hjälpa till. Det är ingen mindre än Linus Eklöf som avslutade karriären 2021.

– Jag njöt extremt mycket av pensionen, Anders Fröjd har varit på mig ett par gånger. Då har jag sagt att det finns inte en chans, jag är varken i form eller sugen, säger Linus Eklöf till Eskilstuna Kuriren.

– Jag vill inte kalla det för en comeback, jag hade inte hoppat in om jag visste att det kunde bli mer än et fåtal matcher, fortsätter Linus.

- Annons -

Det finns en speciell anledning till att den rutinerade svensken väljer att hjälpa Lejonen.

– När Smederna drog sig ur 2020 så var det bara Lejonen som gav mig ett bra förslag. Det spelade Anders Fröjd på nu. Han sa: ”Kom ihåg att jag hjälpte dig då, nu ber jag på mina bara knän”. Efter lite tjat fick jag stryka på foten, nu är planen att jag åker i Hallstavik på tisdag, avslutar Linus Eklöf.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36


- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna