- Annons -

Tungt för Indianerna- Stjärnans säsong är slut

Indianerna har det jobbigt med skador just nu. Under helgen skadades lagets bästa poängplockare i Chris Holder i GP-kvalet. Han ser nu ut att missa resten av säsongen.

- Annons -

Indianerna har råkat ut för flera skador på viktiga förare den sista tiden. Likt förra säsongen så är det mycket oflyt som drabbar klubben från Kumla.

Sedan tidigare står det klart att Krzysztof Kasprzak har fått avsluta säsongen på grund av en ryggskada. Norbert Krakowiak har ett skadat knä och kommer endast köra en juniortävling i Polen till.

Under helgen skadade sig även lagets stjärna Chris Holder. Det var i GP-challenge som olyckan var framme, Chris ska enligt uppgifter till Indianernas hemsida ha brutit nyckelbenet, tre revben och ha en skelettskada på ryggen.

Chris Holder riskerar att missa resten av säsongen.

– Så här står vi nu, många planer och mycket planering har gått upp i rök samtidigt som vi skall göra allt i vår makt för att få in en ersättare med kvalité i en minst sagt tunn marknad. Tillsammans gör vi allt vi kan och säsongen är långt ifrån över, skriver lagledare Peter Johansson på klubbens hemsida.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna