- Annons -

Lindgrens dystra besked: ”Det är kört”

Fredrik Lindgren har halkat ner ordentligt i GP-tabellen, det efter svaga insatser i Warszawa och Landshut. Men kört kan det väl ändå inte vara?, eller?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren ligger på en åttondeplats i GP-tabellen. Han har kört in 26 poäng så här långt, det är 24 poäng färre än ledaren Bartosz Zmarzlik. I en intervju med Västerviks-Tidningen tidigare i veckan lät det nästan på svensken som att det var kört.

Men kan det verkligen vara kört efter tre omgångar? Jag känner att jag måste dubbelkolla det.

– Jo, realistiskt är det ju det. Om man tittar historiskt vad snittpoängen är för en världsmästare så är det kört. Men jag ska försöka att klättra i tabellen så gott jag kan, det är mitt mål nu, säger Fredrik Lindgren till Speedwayfans.se.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Efter en bra start i Kroatien där Fredrik blev trea så har det gått utför. I Warszawa blev han tia och i Landshut slutade han på en 14:e plats.

– Jag var otroligt besviken efter Warszawas och Landshuts GP. Det var väldigt tufft, man har lagt ner så mycket tid på det. Jag har tränat varje dag sedan i november för det här. Sedan är man kört redan i maj, då är det tufft.

Nu är det det dags för en ny chans till revansch. Under lördagen är det nämligen dags för säsongens fjärde GP-tävling.

– Jag hoppas att jag kan vända på skutan och göra någonting roligt i Prag.

- Annons -

Det är en bana som du brukar trivas ganska bra på?

– Jag tänker sällan på vilka banor som har passat mig bra historiskt. Vissa gånger har det gått bra och vissa gånger har det gått mindre bra. Är man i bra form ska man kunna vinna på alla banor, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna