- Annons -

Lindgren till sjukhus efter hårda smällen: ”Spräcker en hjälm”

Efter att ha gjort en mycket bra tävling blev det ett snöpligt slut på kvällen för Fredrik Lindgren.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren gjorde det mesta rätt inför sin svenska hemmapublik i Målilla. På 13 poäng vann han grundtävlingen och när han även vann sin semifinal kändes det som att det skulle bli ett svenskt segerjubel.

Då kom Lindgrens satsning, när han skulle försöka köra om Martin Vaculik som ledde finalheatet gick det inte alls som planerat. Efter en hård smäll blev Fredrik Lindgren nämligen utseluten.

I depån efteråt konstaterades att svensken skulle uppsöka sjukhus.

- Annons -

– Han har lite nackproblem eftersom han landande på huvudet. Han bröt nacken 2017 så han behöver titta över det här givetvis. Han känner sig yr och det gör man när man spräcker en hjälm och landar på huvudet, säger förbundskaptenen Morgan Andersson till VT.

Morgan Andersson berättar även till tidningen hur han upplevde situationen.

– Han valde att gå in under Vaculik. Han var borta direkt hos Vaculik och bad om ursäkt som man ska göra. Självklart kände han att han hade gjort fel. Har du fem heatsegrar av sex möjliga så vill du vinna när chansen fanns att ta in lite poäng på Bartosz Zmarzlik som missade finalen. Det är racing, det är VM.

Nu väntar ett uppehåll i GP-serien. Nästa VM-deltävling körs i Riga den 12 augusti. Innan dess är det dock dags för Lag–VM. Det drar igång under nästa vecka.

Inget glamoröst firande för Bewley: ”Letar efter skjuts till Köpenhamn”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna