- Annons -

Inget glamoröst firande för Bewley: ”Letar efter skjuts till Köpenhamn”

Daniel Bewley vann Målillas Grand Prix inför sin svenska hemmapublik. Något värre firande är det dock inte tal om.

- Annons -

Tre finaler, tre segrar. Där har ni Bewleys facit i finalheaten under sin GP-karriär. Den senaste segern kom under lördagskvällen i Målilla.

– Jag startade med en trepoängare, därefter var det lite jobbigare i några heat. Mot slutet hittade jag någonting som fungerade bra. Jag har haft en fantastisk säsong i Målilla så här långt. Det var speciellt att vinna här, säger Daniel Bewley.

Foto: Erik Kruse

Hur var banan idag?

– Den var fin, den var inte som den brukar vara under ligamatcherna. Men den var bra och jag gillad den.

- Annons -

Som sagt så har Bewley nu vunnit samtliga tre finaler som han varit med i. Ett minst sagt imponerande facit.

– Det har jag, precis innan de kraschade kände jag att det hade varit kul om jag kunde bli tvåa, det hade inte varit så illa. I omstarten lyckades jag vinna, nu har vi tre vinster av tre möjliga. Det känns kul att ha ett så bra facit.

– Den här finalen var lite annorlunda, jag fick verkligen jobba för det. De två tidigare finalerna har jag tagit starten och sedan vunnit.

Foto: Erik Kruse

Något större firande är det inte att tala om, det är istället fokus på att ta sig till nästa tävling.

– Just nu letar jag efter någon som kan skjutsa mig till Köpenhamn. Jag ska flyga tillbaka till England imorgon bitti. Sen är det ny tävling på måndag, sen kör jag i Sverige på tisdag och onsdag, avslutar Dan Bewley med ett leende.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna