- Annons -

Lindgren klar för fortsättning i Dackarna: ”Inga konstigheter”

Dackarna har gjort klart med sin andra förare inför säsongen 2023. Det står nu klart att Ludvig Lindgren stannar i klubben.

- Annons -

Ludvig Lindgren återvände till Dackarna inför säsongen 2022 efter att ha representerat Indianerna i Bauhausligan. I år blev det 18 matcher i Målillalaget med ett snitt på 0.929 poäng per heat.

Lagledare Mikael Teurnberg kommenterar förlägningen.

– Det känns bra att vi har kommit överens med “Ludde” om en fortsättning. Jag tycker att han levde upp till de förväntningar vi hade innan säsongen och han har visat att han är en av de starkaste “reservförarna” i ligan med ett snitt strax under 1,000. Snittrabatten gör att “Ludde” går in i den nya säsongen med snittet 0,500. Han blir en viktig pusselbit för oss, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg till klubbens Facebooksida.

Ludvig Lindgren kommenterar hur han ser på att fortsätta i klubben.

- Annons -

– Det var inga konstigheter. Jag är superglad över att få representera Dackarna även nästa säsong, säger Ludvig Lindgren.

Dackarna 2023
Ludvig Lindgren, 0.500
Filip Hjelmland, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna