- Annons -

Liknande problem som för Tungate – men stjärnan slipper avstängning

Rohan Tungate är avstängd från engelsk speedway fram till torsdag. Han är inte ensam om att inte hinna till en engelsk match. Jason Doyle var alldeles nyss i samma sits, men han slipper avstägning.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

” Jag missade mitt flyg i torsdags, jag hade lite problem under morgonen. Jag skyndande mig till Poznan som var en timme ifrån där jag var för att hinna med ett senare flyg. Jag fastnade i trafiken och missade det flyget också. Jag förklarade för förbundet vad som hänt, de hade viss förståelse men de var fortfarande tvungna att straffa mig”, sa Rohan Tungate till Speedwayfans.se om det inträffade.

I måndags var det dags för en annan australiensare att missa sin match i England. Jason Doyle dök nämligen aldrig upp till matchen mellan Ipswich och Belle Vue.

- Annons -

Anledningen ska ha varit att det var tekniska problem med hans flyg. Brittiska förbundet gör nu ett uttalande.

”Vi har tagit emot dokument om att flyget Jason Doyle var på hade tekniska problem och därmed inte kunde flyga. Ipswichs ledning och Jason Doyle försökte hitta andra sätt för att hinna till tävlingen. I och med att flyget hade problem vid tiden för avgång fanns det inga andra flyg som Doyle kunde ta för att hinna till Belle Vue i tid.”

Eftersom att problemet var utanför Doyles kontroll så bestraffas han inte av förbundet.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna