- Annons -

Lejonen värvar talang från Masarna:” Ger oss alternativ”

Lejonen presenterar under tisdagsförmiddagen sitt andra nyförvärv inför säsongen 2023. Det är Francis Gusts som är klar för klubben.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Lejonens lagbygge tar form mer och mer. Under måndagen presenterade klubben ett nyförvärv i form av Francis Gusts. Gusts har de senaste två säsongerna kört för Masarna i den svenska Bauhausligan.

”I Gusts får vi en allround förare med stor potential. Orädd och behärskar många typer av banor och är bara i början av sin karriär. Vi har en tradition av att arbeta med unga förare och trots stor konkurrens valde Gusts att skriva på för oss vilket vi ser som ett bra betyg för klubben. I Polen tillhör han Wroclaws organisation men har de senaste säsongerna varit utlånad till Poznan i Liga 2 där han i år var serien bästa förare snittmässigt på hela 2,317. Hos oss kommer han in i laget på snittet 1,250 och för att skapa alteranativa laguppställningar under säsongen är det viktigt för oss att ha förare som ligger lågt i snitt då framförallt Bartosz Zmarzlik tar stort utrymme upp till taksnittet.”, skriver klubben på Facebook.

Lejonen 2023
Bartosz Zmarzlik, 2.800
Dominik Kubera, 2.061
Jaroslaw Hampel, 2.000
Oliver Berntzon, 1.878
Mateusz Cierniak, 1.250
Francis Gusts, 1.250
Casper Henriksson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna