- Annons -

Rutinerade föraren stannar i Lejonen: ”Vill köra mer i Sverige”

Lejonen fortsätter att släppa förare inför den kommande säsongen. Under måndagen står det klart att Jaroslaw Hampel stannar i klubben.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Jaroslaw Hampel registrerades i Lejonens lag så sent som i juli månad. När han fick chansen stod han för några fina matcher och får nu nytt förtroende.

”Med en utveckling som ett finare vin blir Jarek bara bättre och bättre med åren. Han blir 41 år nästa säsong och har såklart enormt med erfarenhet att dela med sig av, vilket han också gärna gör. Han har ett väldigt stort hjärta för klubben och tog själv initiativ till en förlängning och med ett önskemål om att köra betydligt mer i Sverige nästa år. En startraket som är snabbare än någonsin och med organisation och utrustning i absolut toppklass kommer att fortsätta vara en viktig kugge i laget 2023”, skriver klubben på sin hemsida.

Jaroslaw Hampel har varit klubben trogen sedan 2018.

Lejonen 2023
Bartosz Zmarzlik, 2.800
Dominik Kubera, 2.061
Jaroslaw Hampel, 2.000
Oliver Berntzon, 1.878
Mateusz Cierniak, 1.250
Casper Henriksson, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna