- Annons -

Lättad bronsmedaljör: ”Tävlingen som jag laddat för”

Under tisdagskvällen kördes det individuell SM-final i Västervik. Filip Hjelmland stod för en stark insats och knep ett brons. SM är en tävling som han laddat mycket inför.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Filip Hjelmland tog sig hela vägen till final, väl där blev det ett brons. En fin prestation mot ett starkt motstånd.

– Det var en lyckad tävling, med tanke på den försäsong som jag haft med skador och så, så är det faktiskt den här tävlingen som jag har laddat för hela tiden. När jag känner att jag är med i farten och att kroppen orkar med så är jag däruppe och fightas. Jag lyckas bjuda på bra speedway och är nöjd, säger Filip Hjelmland till Speedwayfans.se.

Hur mycket betyder det här för dig?

- Annons -

– Det betyder jättemycket, jag har kämpat hårt med min skada i år. Att få belöning för allting känns bra, det är en lättnad.

Arrangemanget i Västervik har fått positiv feedback runt om i speedwaysverige. Filip tycker även han att det var bra.

– Det var jättebra speedway, det är roligt att det bjuder upp till bra match.

I finalen blev Filip nerkörd av Philip Hellström Bängs, det blev en ganska hård smäll in i staketet på första rakan. Det är dock ingen fara med bronsmedaljören.

- Annons -

– Lite mörbultad, men det är helt okej. Nu laddar jag om inför torsdagens match med Njudungarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna