- Annons -

Klubben bekräftar: Piotr Pawlicki lämnar

För några veckor sedan skrev Sportowefakty att Piotr Pawlicki ser ut att lämna Wroclaw till förmån för nykomlingen Zielona Gora. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i Wroclaw.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piotr Pawlickis säsong i Polen gick lite upp och ned, han blandande bra insatser med mindre bra insatser. Det ryktades tidigt om att han inte skulle bli kvar i Wroclaw då han inte får plats när Dan Bewley inte är U24 förare längre.

Nu bekräftar Wroclaw att han inte kommer köra för klubben 2024.

– Under säsongen 2024 kommer Piotr Pawlicki inte att representera Wroclaw. Tack för ditt bidrag till att vi vann en silvermedalj i år och tack för alla heat i Spartas färger. Vi ses, skriver klubben på Facebook.

- Annons -

Enligt Sportowefakty tyder mycket på att han kör för Zielona Gora tillsammans med sin bror 2024, ingen av dem är dock presenterade än.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna