- Annons -

Avslöjandet stämde – han är klar för ytterligare två år i Piraterna

Tidigare i veckan kunde vi avslöja att Przemyslaw Pawlicki och Vaclav Milik är klara för en fortsättning i Piraterna. Nu bekräftar klubben den sistnämnde.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under söndagskvällen står det klart att Vaclav Milik är klar för en fortsättning i Piraterna. Han skriver ett tvåårskontrakt med Motalaklubben.

– Vi är glada att presentera att tjecken Vaclav Milik valt att förlänga sitt kontrakt med klubben. Milík som har stor erfarenhet både i Sverige men även internationellt, har kört flera GP-tävlingar genom åren men även ett EM– silver på meritlistan så den trevlige tjecken har en hög kapacitet. Václav är en förare som som alltid ger 100% i varje heat vilket uppskattas av både ledare och publik. En enkel person att ha och göra med, och han själv känner att Motala är hans andra hem. Omtyckt person både av laget men även personal runt klubben, skriver klubben på sin hemsida.

Piraterna 2024
Oskar Fajfer 1.778
Václav Milík 1.415
Jonathan Ejnermark 0.500
Ludvig Selvin 0.500

Klubben bekräftar: Piotr Pawlicki lämnar
- Annons -

Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna