- Annons -

Kim Nilssons favoriter från den gångna säsongen: ”När jag i det absolut sista heatet lyckades…”

Vi har bett några profiler inom sporten att plocka ut tre favoritögonblick eller minnen från den gångna säsongen. Idag har turen kommit till Kim Nilsson.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Om jag skulle plocka ut tre minnen skulle nog det första vara finalplatsen i Teterows GP-tävling. Det var min första semifinalplats samt finalplats i GP-sammanhang.

– Andra minnet är nog Cardiffs GP, där jag lyckades komma sexa och tog mig till min andra semifinal. Att lägga ihop det tillsammans med att köra i Cardiff och tävla igen i Storbritannien var väldigt kul och jag blev påmind av många roliga minnen från tiden i den engelska ligan.

– Tredje minnet är när jag i det absolut sista heatet i grundserien lyckades säkra slutspelsplatsen för Rospiggarna genom att vinna heat 15.

Nu står det klart vilka som leder Vargarna 2024: ”Erfarenhet från den absoluta toppen”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna